ASIAWING akcijska ponuda!

MotoOprema.eu - Vozi strasno... vozi dugo... vozi sigurno. Beograd
Корисников грб
guevara - motooprema
Поруке: 21
Придружен: 26 Окт 2015, 15:36
Возило: CFMOTO
Име и презиме: Branislav Ponoćko

ASIAWING akcijska ponuda!

Порукаод guevara - motooprema » 27 Окт 2017, 15:14

Poštovani drugari,

obaveštavamo vas da smo spremili akcijsku ponudu za Asiawing motocikle, tokom koje će cena model NC 250 biti niža za 400 Eur, a modela NC 450 za čak 500 Eur.
Akcija počinje već ovog vikenda tokom kojeg će zainteresovani kupci imati mogućnost da vide ali i probaju Asiawing motocikle na hard enduro trci Alma Mons Hunt u Vrdniku.

Слика

Asiawing motocikli nastali su na osnovu dugogodišnjeg iskustva i od strane ljudi posvećenih off road motociklima. Koristeći proverene komponente i kvalitetne materijale uz uštede načinjene na budžetima koje drugi proizvođači troše za marketing i takmičenja Asiawing ljubiteljima off road vožnje nudi proizvode visokog kvaliteta i povoljne cene. Svojevrsni dokaz kvaliteta i pouzdanosti Asiawing motocikala je činjenica da ih koristi i vojska SAD-a.Dodatnu pogodnost u ponudi Asiawing motocikla predstavlja mogućnost dokupljivanja dodatnog seta točkova i guma za uličnu upotrebu po specijalnoj ceni od svega 350 Eur. čime se praktično dobijaju off road i supermoto motocikl u jednom.

Слика

Повратак на “Guevara Moto Shop”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост